jump to navigation

Italija u ekstazi: BERLUSKONI NOKAUTIRAN! December 13, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags: ,
trackback

Italijanski premijer Silvio Berluskoni (73) je udaren u lice i oboren na zemlju nakon mitinga u Milanu na kome je održao dug govor.

Berluskoni nokautiran na mitingu /video/

Berluskonija je snažno udario nepoznati muškarac, posle čega se premijer Italije srušio na zemlju obliven krvlju. Napadač star između 30 i 40 godina je, prema izjavama svedoka, u ruci držao metalni predmet. On je odmah uhapšen i prebačen u policijsku stanicu.

Berluskonijevi saradnici su pomogli premijeru da se pridigne, posle čega je ubačen u auto i prebačen u bolnicu. Prema nekim izveštajima Berluskoni je na kratko bio bez svesti posle udarca, a svedoci su izjavili da je bio potpuno dezorijentisan kada je ustao.

Incident se dogodio pored Berluskonijevog automobila, dok je davao autograme. Nakon udarca i brze reakcije obezbeđenja on je ubačen u vozilo, ali je brzo izašao kako bi pokazao da nije ozbiljnije povređen. Nakon desetak sekundi u kojima je Berluskoni izgledao prilično uzdrmano, a njegovi saradnici pokušavali da zaklone od kamera, ipak je seo u automobil i krenuo ka bolnici.
Predstavnik za štampu kabineta predsednika vlade nije želeo da komentariše incident.

“Korijere dela Sera” javlja da je osim Berluskonijevih pristalica, njegov govor slušala i grupa koja je uzvikivala pogrdne parole i zviždala.

Alleged attacker Massimo Tartaglia being detained at the scene

Napadač na Berluskonja, Masimo Tartalja (Izvor)

“Oni hoće da me predstave kao čudovište, ali mislim da ja to nisam – prvo zato što sam lep, a drugo zato što sam sasvim pristojan čovek”, rekao je Berluskoni tokom govora.

***

(Beta) – Italijanski premijer Silvio Berluskoni povređen je kada ga je, nakon izbornog skupa u Milanu, udario jedan čovek koji je odmah uhapšen, javili su italijanski mediji.

Prema izjavama očevidaca na koje se poziva agencija Ansa, šef italijanske vlade posrnuo je posle udarca, a njegovi pratioci su ga okrvavljenog odmah automobilom prebacili u bolnicu. Kako se saznaje iz bolničkih izvora, iako se, po svemu sudeći, ne radi o ozbiljnijim povredama, Berluskoni (73) će ostati u bolnici 24 časa na posmatranju.

Kako je izjavio jedan očevidac informativnoj TV stanici Skaj TG-24, napadač je udario pravo u lice Berluskonija, kome se videla krv oko usta.

Na početku izbornog mitinga, grupa od desetak ljudi izviždala je Berluskonija nazivajući ga „lakrdijašem”, na šta im je premijer više puta uzvratio „Sram vas bilo!”.

Došlo je do koškanja između te grupe demonstranata i pripadnika Berluskonijevog obezbeđenja, pa je intervenisala i policija. Za sada se, međutim, ne zna da li je napadač na premijera bio iz te grupe demonstranata.

Silvija Berluskonija već je jednom pre nekoliko godina u Rimu napao jedan mladić koji mu je naneo povredu glave gađajući ga stativom fotoaparata.

Blic, Beta, youtube

Advertisements

Comments»

1. Djordjije Popović - December 13, 2009

hahah,o kako mu je jebo kevu!!!!!:))))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: