jump to navigation

Ratko Knežević: Đukanović, Marović i Bulatović su počinili zločin slanja Muslimana u ruke njihovih dželata, Slobodanu Pejoviću se mora pomoći November 21, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Ovom čovjeku, Slobodanu Pejoviću, se mora pomoći.

Svaka Vam čast gospodine Pejoviću.

“Spasiti jednog čovjeka isto je kao spasiti cijeli svijet” (Motto “Sindlerove liste”).

Đukanovic i Marović, koji su skupa sa Momirom Bulatovicem, pocinili zlocine kao sto je: direktno slanje Muslimana u ruke njihovih dželata – što je još radio Horti sa Mađarskim Židovima i Musolini sa Italijanskim, koje su slali Hitleru u Aušvic, granatiranje Dubrovnika, na desetine i stotine ubistava ljudi bez presude u samoj zemlji i van nje, de facto i de iure su najodgovornije i mozda jedine osobe koje pred našim narodom, pred našim sudovima, moraju, zbog budućnosti, odgovarati zbog počinjenog. Dok se ne individualizira i procesuira njihova direktna krivica u ovim slučajevima, CG ce nositi taj teret, i neće biti slobodna i zemlja bilo kakve etike i morala, sto je osnovni prerekvizit za bilo kakvu evropsku budućnost.

Politika nasilja i ličnog profiterstva – nastala na nečemu što politička teorija zove libido dominandi Miloševića i njegovih skutonoša, među kojima su  Đukanović, Bulatović i Marović imali preeminetnu ulogu i koja je počela na 8.sjednici CK SK Srbije – danas, novembra 2009. godine živi još uvijek i samo u Crnoj Gori.

Građani Crne Gore, koje god ime i prezime nosili, kome se god Bogu klanjali, i kakve god vaše životne i političke opcije podržavali, ujedinite se u jednom: promijenite ovu lopovsku, mafijasku, nasilnu Beštiju, ovu interesnu grupu koja jos uvijek na čelu sa Djukanovicem, siri mrak i strah, u 21. vijeku, u jednoj drzavi koja, makar geografski, pripada Evropi.

DNMN

Advertisements

Comments»

1. Poziv: Okupljanje za podršku Slobodanu Pejoviću, svjedoku deportacije Muslimana ‘92, kome režim prijeti smrću « Montenegro BOJKOT - November 24, 2009

[…] Ratko Knežević: Đukanović, Marović i Bulatović su počinili zločin slanja Muslimana u ruke nj… […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: