jump to navigation

Emil Kriještorac: Maja i Pura nijesu čak uspjeli ni da napune sale November 6, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Emil KrijestoracVečerašnji centralni promotivni skupovi Maje i Pure bili više nego blijedi. I pored velikog broja ljudi koje su dovukli sa strane, nijesu uspjeli da napune sale Kina Boka i centra za kulturu. Građani su im već rekli šta misle o njima: BOJKOT!

I šef režima je malo nervozan…Sada se prepao da opozicija “dodatno ne uruši sebe”…
Panika! Posebno kada je vidio da se sala Centra za kulturu jedva popunila, iako ima svega par stotina mjesta. A doveo je cijelu buljumentu sa strane.. BOJKOT!

Nemojte da ustuknete pred činjenicom da je razum pojedinca prisiljen da uzmiče pred nerazumom gomile, i da se na mržnji, strahu, bijedi i primitivizmu grade ideali vlasti. Nemojte da vas zbunu stvarnost: stvorena je orvelovska Crna Gora, svuda vlada mrak i beznađe, Crnoj Gori su začepljene uši i zavezane oči. Zato BOJKOT!
I ne treba gubiti nadu. Naprotiv, treba svi slobodni građani da se saberu u jedan demokratski front protiv ove kriminalne vlasti. U toj priči će partije biti najmanje važne, a još manje pojedinci, koji ne žele da budu sa nama. Nedelja će pokazati koliko nas ima u Kotoru, a vjerujem da nas nije malo, pa onda na Cetinju, gdje će bojkot biti još uspješniji. Ne treba obraćati pažnju na sitne provokacije dijela vladajućeg establišmenta. Njihovim učešćem u vlasti sa DPS-om sve su sami rekli o sebi.

Moramo se boriti za Crnu Goru koju će zbog njene demokratije, zbog životnog standarda, zbog sigurnosti i ljepote življenja u njoj, svi njeni građani prihvatiti kao svoju otadžbinu. Crna Gora bez mržnje, bez podjela, Crna Gora bez mafije i lopova može izgubiti jednu ili par bitaka, može biti utamničena i koju deceniju, ali ubijeđen sam nikada neće biti poražena.

FB EK Wall

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: