jump to navigation

DPS se uplašio Popovića pa ga opstruira: Tajna služba nam nije dozvolila da sprovedemo struju za ozvučenje iz restorana November 6, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

anrija__popovic_5_nov_09.jpgKandidat Liberalne partije Crne Gore za predsjednika opštine Kotor, Andrija Pura Popović, kazao je večeras na završnoj konvenciji u kinu Boka, da izostanak TV sučeljavanja, koji se dogodio po prvi put u 19 godina crnogorskog višestranačja, i «primjer provokacije od strane tajne službe u Grblju», govore o strahu u redovima konkurencije. Popoviću je u suset izborima, koji će se održati u nedjelju 8. novembra , konkurent kandidat Demokratske partije socijalista Marija Maja Ćatović. «Moćni konkurenti su se ipak prepali, o čemu govore primjeri izostanka po zakonu obaveznog TV sučeljavanja, praćeni čudnim objašnjenjima, a takođe i ometanje organizacije našeg, po prvi put postavljenog, infopunkta u Grblju u Radnovićima», kazao je Popović.
On je naveo da mu tada, i pored prethodnog dogovora sa obližnjim restoranom, nije dozvoljeno da sprovede struju potrebnu za ozvučenje. «Dobili smo je na drugoj strani magistrale, a nakon pet minuta se pojavljuju momci sa nacionalnim zastavama, ne naše nego neke druge države, šti je mogla da organizuje samo tajna služba, a dokaz je i to što niko od ljudi iz Grblja nije poznavao te momke», kazao je Popović.

Radio Kotor

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: