jump to navigation

Večeras završne konvencije: Popović, koalicioni partner DPS, uvjeren u pobjedu nad kandidatom DPS November 5, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Kandidat Liberalne partije za predsjednika Opštine Kotor Andrija-Pura Popović kazao je juče da je na početku kampanje, kandidatkinja Demokratske partije socijalista Marija-Maja Ćatović zbog izborne mašinerije koju ima ta partija, imala ogromnu prednost u odnosu na njega, te da je to sportskim žargonom rečeno bila razlika od šest golova prednosti za nju, ali da se ta prednost pomalo topi.

“Po nekim saznanjima i sondažama danas je ta razlika između dva i tri gola, tako da u pretposljednjoj četvrtini utakmice ona ulazi sa relativno malom prednošću i mislim da se to može istopiti”, kazao je Popović na radnom koktelu sa novinarima.

Uvjeren da može doći do pobjede na izborima koji se održavaju 8. novembra, Popović je kazao da on u nedjelju predstavlja sve one koji su protiv ratova, inflacija, privatizacija, ubistava, korupcija, bahatosti i svega onoga što se u posljednjih 20 godina dešavalo u Crnoj Gori.

“Mislim da Kotor može pokazati Crnoj Gori i Evropi da u ovom gradu ljudi nijesu toliko pod kontrolom”, kazao je Popović. On je ocijenio da je kampanja koja ulazi u završnicu bila korektna i pozitivna, ali da je bilo izvjestnih udara koje je očekivao, jer Ćatović dolazi iz partije koja 20 godina tako radi. Popović je dodao da ne može da shvati da pojedini funkcioneri NS na Facebooku pozivaju na bojkot, a ta ista stranka u minut do ponoći predaje listu za izbore na Cetinju.

Završne konvencije stranaka koje učestvuju na izborima održaće se večeras. Konvencija DPS biće u dvorani Kulturnog centra “Nikola Đurković” u 18 sati. Govoriće predsjednik kotorskog DPS–a Boro Kašćelan, Ćatović i predsjednik DPS–a i Vlade Crne Gore Milo Đukanović. Konvencija LP održaće se u kinu Boka sa početkom u 20 sati.

Vijesti

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: