jump to navigation

I Otadžbinska srpska stranka uz DPS: Jedinstvena opoziciona lista na svim narednim lokalnim i parlamentarnim izborima November 4, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Predstavnici Otadžbinske srpske stranke ocijenili su juče da odluka SNP i NS – da izađu na lokalne izbore na Cetinju, predstavlja grubo poigravanje sa opštim interesima opozicije i da može biti vrlo negativno shvaćena kod biračkog tijela.

Predsjednik te stranke Aleksandar Stamatović tvrdi da opozicija na taj način poručuje da je neozbiljna i nedosljedna i to međunarodnom faktoru, koji, kako je rekao, može biti vrlo odlučan element u svrgavanju aktuelnog režima.

“Poraz će ubuduće predstavljati sve drugo sem jedinstvena opoziciona lista, na svim narednim lokalnim i parlamentarnim izborima. Takođe, izbore treba dovoditi do dileme referendumskog tipa – je li glasač za opstanak mafiokratskog režima ili nije”, istakao je Stamatović.

On je dodao da će unošenje opšte konfuzije, nedosljednost i samonegiranje, “oličeni u potezima SNP-a i NS”, samo dodatno pojačati broj apstinenata na sljedećim izborima i poslati poruku biračima da je od ove vlasti gora samo njena opozicija.

Vijesti

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: