jump to navigation

DSS poziva druge stranke na opšti bojkot, a sami učestvuju na izborima u Mojkovcu?! November 2, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Glavni odbor Demokratske srpske stranke pozvao je Socijalističku narodnu partiju i Narodnu stranku da povuku izbornu listu za izbore na Cetinju.

„GO poziva svoje bivše, a nadamo se i buduće koalicione partnere SNP i NS da povuku izbornu listu za izbore na Cetinju i omoguće vlasti da pred crnogorskom i međunarodnom javnošću demonstrira kako je ostvarila najveće demokratsko dostignuće u 21. vijeku – jednopartijski sistem“, naveo je predsjednik DSS Ranko Kadić.

On je dodao da GO DSS i dalje smatra da je bojkot izbora, kao i svih institucija sistema, najbolji odgovor totalitarizmu „koji je na sceni“ u Crnoj Gori.

– Jedino bojkot u potpunosti ravjetljava totalitarni sistem u Crnoj Gori i u tom slučaju imamo izuzetnu priliku da prvo na Cetinju posmatramo kako će se onda ponašati Demokratska partija socijalista i Socijaldemokratska partija i ko će i po čijem nalogu glumiti opoziciju, rekao je Kadić.

On je naveo da su u DSS-u uvjereni da se i u Crnoj Gori mora imati morala u politici „barem među opozicionim strrankama i da se data riječ mora držati, a ne prodavati za sitni stranački interes“.

Pobjeda

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: