jump to navigation

PzP i zvanično u bojkot svih lokalnih izbora November 1, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

PZP prema informacijama Antene M, na sjednici Glavnog odbora, potvrdio je odluku da ne učestvuju na lokalnim izborima u Mojkovcu, gdje su, kako je Medojević ranije saopštio bili spremni da učestvuju zbog mira u opozicionoj kući.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je juče da ne zna prave motive zbog kojih se Socijalistička narodna partija odlučila da učestvuje na izborima na Cetinju, ocjenjujući da se za takav potez teško može naći razumno političko objašnjenje. Medojević je naglasio da je takva odluka SNP-a definitivno poremetila redosljed poteza u opoziciji i dovela u loš položaj PzP i Novu srpsku demokratiju.

Ovu informaciju potvrdio je i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, koji je na svom Fejbuk profilu napisao kako je Glavni odbor PzP donio odluku da neće učestvovati na lokalnim izborima u Mojkovcu – ni kao dio koalicije ni kao posebna odbornička lista.

“Režim je već dobrano delegitimisan činjenicom da je Premijer optužen kao Šef kriminalne organizacije u Bariju i da se pozvao na imunitet koji mu daje fukcija. Jedino sto mu je preostalo jeste pozivanje na izbornu volju birača, koja je proizvod vaskolikih ucjena, pritisaka i kupovina. To nije slobodno izražena volja birača. Ne zaboravite, veliki njemacki narod je na izborima izabrao i Hitlera”, istakao je Medojević.

On je dodao i da je “zato bojkot ovakvih namještenih izbora nastavak borbe za delegetmisanje ovog korumpiranog i kriminalizovanog režima”.

Izvor: Antena M, DNMN, FB NM Wall

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: