jump to navigation

Sekulić siguran u pobjedu DPS na lokalnim izborima October 31, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

sekulicDPS će pobijediti na predstojećim izborima u Mojkovcu, Cetinju i Kotoru, kazao je za ,,Pobjedu” Predrag Sekulić, politički direktor ove partije. On je demantovao navode predstavnika Nove srpske demokratije da će DPS, možda, namjerno izgubiti izbore u mojkovačkoj opštini.

-Situacija u Mojkovcu je potpuno jasna, kaže Sekulić. Opozicija u prethodne četiri godine nije uradila ništa u toj opštini. Mi, s punim pravom, možemo da ponudimo građanima Mojkovca izborni program, da nam daju povjerenje i da zajedno pokažemo da Mojkovac može da bude drugačiji nego što je danas, rekao je Sekulić.

On je poručio da njegova partija želi da pokaže da mojkovačka opština može da bude uspješna lokalna samouprava, efikasna i u službi građana. S obzirom na poziciju koju ima u odnosu na Bjelasicu i sve druge razvojne potencijale, Mojkovac ima mogućnosti da bude ekonomski bogat grad, dodao je Sekulić.

On je, kaže, siguran i u pobjedu kandidata njegove partije za predsjednika kotorske opštine Maje Ćatović. Kolege iz opozicije više vole da stoje pored autlinije i da mašu zastavicama, nego da utrče na teren. To je razumljivo, jer je njihovog najboljeg kandidata na prošlim izborima pobijedila Maja Ćatović. Ovoga puta nijesu htjeli da žrtvuju nikoga, nego su, jednostavno, stali sa strane da posmatraju izbornu utakmicu, kazao je Sekulić. On je ocijenio da je kandidat LP Andrija Popović ozbiljan kandidat za predsjednika Opštine Kotor, ali da ,,nije dorastao Maji Ćatović”.

– Situacija je izvjesna i na Cetinju, smatra Sekulić. Bez obzira da li će kolege iz opozicije učestvovati na izborima ili ne, i sa kojom listom, DPS će biti pobjednik, a to pokazuju i sva istraživanja javnog mnjenja. Očekujemo da ćemo na Cetinju osvojiti više od 50 odsto glasova, rekao je Sekulić. U potpunosti smo, dodao je, ispunili izborni program koji smo ponudili građanima prije četiri godine, a to je jedini pravi put do pobjede – kada želite da pobijedite na izborima, kažite šta ste radili u prethodnom periodu, dodao je Sekulić.

Pobjeda

Advertisements

Comments»

1. Roberto - November 3, 2009

e…Sekulicu…klasicna dps propaganda


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: