jump to navigation

Ministar Nenezić pozvao građane Kotora da izađu na izbore u što većem broju October 27, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Poslanik DPS-a Željko Aprcović kazao je sinoć da opozicija nije izašla sa svojim kandidatom za predstojeće izbore za predsjednika Opštine Kotor jer nijesu imali motiv.

“Nijesu imali motiv iz prostog razloga što su znali unaprijed rezultat, a to je da će 8. novembra gradonačelnik Kotora ponovo biti Marija Maja Ćatović”, kazao je Aprcović sinoć na tribini “Evropski Kotor za Mariju Maju Ćatović”, na temu “Turizam i kultura – razvojna šansa Kotora”, koja je održana u Domu kulture u Dobroti.

Ministar turizma Predrag Nenezić je poručio da “iako je naša pobjeda nesporna, moramo izaći u što većem broju kako bi što više građana pokazalo da vjeruju u ono što radi Maja jer na taj način ćemo biti jači, ojačati opštinu, njenu poziciju i ostvarenje svih postavljenih ciljeva”.

Govoreći o strategiji razvoja crnogorskog turizma, Nenezić je naveo da u Kotoru još ima puno posla.

“U Kotoru su se neke stvari sporije odvijale, ne zato što smo mi tako htjeli, nego zato što se prema ovom gradu morala imati posebna odgovornost. Mnogo je teže bilo planirati razvoj Kotora od bilo koje druge opštine, jer je ovaj grad pod zaštitom UNESKO-a, kao i Kotorsko-risanski zaliv. Zato je na ovom području jako zahtjevno stvoriti jedan održivi turistički plan, ponudu koja će tokom cijele godine privlačiti turiste. I zato je dugo trajala prirema prostorno planske dokumentacije. Očekujemo u narednom period ubrzan razvoj grada jer smo stvorili preduslove za to i možemo očekivati ubrzo podizanje kvaliteta života svih građana”, kazao je Nenezić.

Ćatović je rekla da je ispunila svoje obećanja sa prošlih izbora.

“Čak je urađeno više od onoga što je obećano… Protekli period obilježile su značajne investicije i stabilni finansijski okviri u kojima je Kotor intenzivno valorizovao svoje potencijale”, kazala je Ćatović.

Vijesti, 27 oktobar

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: