jump to navigation

Srpski radikali uz DPS: Bojkotom lokalnih izbora se ne može ozbiljno ugroziti vlast October 26, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Tragikomično izgledaju dogovori tri opozicione stranke u vezi eventualnog bojkota lokalnih izbora, ocijenila je danas Stranka srpskih radikala. »Svakome ko je elementarno politički pismen zna da se bojkotom lokalnih izbora u tri opštine ne može ozbiljno ugroziti vlast«, kazala je predsjednik Vidosava Ostojić.

Prema njenim riječima, da je postojala iskrena namjera za rušenje vlasti, onda bi oni koji danas zagovaraju bojkot o tome govorili prije poslednjih parlamentarnih izbora.

»Bojkot parlamentarnih izbora je jedan od načina za rušenje režima, ako se izbori održavaju u nedemokratskoj atmosferi, kao što je to slučaj u Crnoj Gori. Ovako, tragikomični pregovori navode na zaključak da tri opozicione stranke sve rade u interesu režima, jer im odgovara da Demokratska partija socijalista bude vječito vlast, a oni vječito opozicija«, kazala je Ostojić.

Ona smatra da je narod u toj priči bitan samo onoliko koliko je potrebno za stvaranje privida da se lažni opozicionari ne bore samo za svoje lične, već i za interese naroda.

»Srpski radikali ne žele da budu dio te priče i poručujemo Socijalističkoj narodnoj partiji, Novoj demokratiji i Pokretu za promjene da nas njihovi dogovori ni u kom slučaju ne obavezuju, jer su najobičnija farsa«, poručila je Ostojić.

Ona ističe da srpski narod u Crnoj Gori odlično zna da su svi dogovori lažne opozicije uvijek vodili u poraze i ništa drugo.

»Mi imamo svoj politički put koji je zasnovan na ideologiji srpskog nacionalizma i sa tog puta nikada nismo skrenuli. Istina je da smo skupo plaćali političku doslednost, ali nikada, ni pod kojim uslovim uslovima, nismo spremni da sarađujemo sa režimom kao sve ostale opozicione stranke«, kazala je Ostojić.

Mina

Advertisements

Comments»

1. Niko - October 26, 2009

Ko tom kaze da nemoze ,,od lokanih bojkota se pocinje i pacaju vladu na koljena

2. hel - October 28, 2009

Ma dajte, zar nije sjajno što je DPS baš njih našao da ih podržavaju! Sjajno! A ‘Vijesti’ sve to prenose, kao bitnu vijest, i sve sa slikom ove stare! Pa onda još treba da plačem nad išamaranim Jovovićem koji za svoje ‘švicarske novine’ slikava nepropisno parkirana auta?!
Kad ste, sjetite se, uopšte zadnji put vidjeli neko saopštenje radikala??
‘Vijesti’ su stvarno pi! Kao i uvijek kad treba! A što li bi npr. njihov ‘stalni mudrac’ Nikolaidis ovim povodom guknuo s mjesta Krivokapićevog savjetnika?! On se sličnim trivijalnostima neće više baviti, od sad se, kao mislilac, filozof i književnopisac, bavi samo Rankovim ‘umjetničkim dekorom’!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: