jump to navigation

Vlast nastavlja simuliranje demokratije na Cetinju – i SDP kao četvrti takmac October 21, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Socijaldemokratska partija na lokalnim izborima na Cetinju nastupiće definitivno samostalno, odlučio je juče Opštinski odbor te stranke. Nosilac liste na Cetinju biće poslanik Borislav Banović, a na listi od 33 kandidata, naći će se između ostalih doktor Ivan Gazivoda, Miško Latković, Mirko Stanić, Ivan Kusovac, Milorad-Musa Mrđenović…

U SDP-u poručuju da će tokom izborne kampanje na Cetinju “voditi pozitivnu kampanju, tokom koje će govoriti o razvojnim projektima, zapošljavanju, valorizaciji kulturno-istorijskih spomenika”. U SDP-u vjeruju da na izborima 22.novembra mogu napraviti dobar rezultat. Na posljednjim izborima za cetinjski parlament, SDP je izašao u koaliciji sa DPS-om i trenutno u cetinjskoj skupštini ima tri odobrnika.

Manja vladajuća stranka na lokalnom nivou sve češće se opredjeljuje da na izbore ne ide u koaliciji sa DPS. Iako u svim opštinama bilježe solidne rezultate, to ih je prošle godine koštalo gubitka vlasti u Skupštini opštine Kotor. U Kotoru su za 8. novembar zakazani izbori za predsjednika opštine, ali je vrlo malo vjerovatno da socijaldempodrže kandidatkinju DPS Mariju Ćatović.

Vijesti, 21. oktobar

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: