jump to navigation

DPS: Medojević izmišlja tzv duvansku aferu, i bojkotuje jer se panično boji izlaska na izbore October 15, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

kovacevicDemokratska partija socijalista saopštila je juče da premijer Milo Đukanović nije pod optužnicom za bilo šta, pa ni za međunarodni organizovani kriminal, niti se ikada pozivao na imunitet, kao što je to saopštio lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević u pismu upućenom predsjedniku Filipu Vujanoviću.

“Pokušaj oživljavanja izmišljotina o takozvanoj duvanskoj aferi liči na potpunu farsu kada dolazi od strane onog istog manipulatora koji je u svojoj ranoj fazi ulaska u političke vode (2001. godine) tvrdio „da se radi o političkom pritisku i kampanji protiv ideje nezavisne i međunarodno priznate Crne Gore“, te da je Đukanovićeva opcija „zaista demokratska i evropska“, kazao je portparol DPS-a Rajko Kovačević.

Toliko o, dodao je Kovačević, bezbroj puta demonstriranoj dosljednosti i principijelnosti lidera partije koja nestaje sa političke mape i čija sudbina i nije mogla biti drugačija kada je sve svoje djelovanje zasnivala na lažima o političkim protivnicima i blaćenju sopstvene države.

“To je Medojević uradio i ovoga puta, upravo u trenutku kada EK, objavljujući svoj redovni godišnji izvještaj o napretku, još jednom otvara jasnu perspektivu za dalje približavanje Crne Gore EU. Tu, po njega poražavajuću činjenicu, sada pokušava da prikrije bojkotom izbora u Kotoru”, rekao je Kovačević.

Prema njegovim riječima, ostaje začuđujuće zašto su se u to kolo upleli i lideri onih stranaka koje su makar ostavljale utisak ozbiljnijih političkih faktora u Crnoj Gori.

“Tako su se svrstali u red unikatne opozicije u demokratskim društvima – one koja se panično boji izlaska na izbore”, naveo je portpaol DPS-a.

Vijesti, 15. oktobar

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: