jump to navigation

Marija Ćatović ljuta na opoziciju što bojkotuje: To nije način niti red, a i nekorektno je October 13, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

«Odluka opozicije da bojkotuje izbore za gradonačelnika Kotora je nekorektna» – smatra aktuelna gradonačelnica i kandidat DPS–a na predstojećim lokalnim izborima u Kotoru Marija Ćatović. «Takođe, učešće predstavnika opozicije u radu svih izbornih tijela i u pripremi izbornog procesa u najmanju ruku je nedosljedan i demagoški potez», rekla je Ćatović za Radio Kotor. Ona je istakla da od predstojećih izbora očekuje ocjenu građana za svoj dosadašnji rad te da će, ukoliko joj budu ukazali povjerenje, nastaviti sa započetim kapitalnim projektima.
«Najznačajniji infrastrukturni projekti čiju realizaciju planiramo u narednom periodu su proširenje kanalizacionog sistema i poboljšanje vodosnabdijevanja kao i izgradnja zaobilaznice», rekla je Ćatović.

«Najavljen je bojkot od strane opozicije, međutim smatram da to nije niti način niti red, posebno kada se radi o gradonačelniku jednoga grada. Ako hoće da se sprovodi bojkot postoje drugi načini a ne na ime gradonačelnika. Prema tome pitam se zašto gospoda nisu bojkotovali kad su bili izbori krajem decembra ove godine za parlament, to bi bilo logičnije nego sada. U svakom slučaju to je njihova stvar, ja sam predala svoju kandidaturu, idem u izbornu proceduru, i evo vidjećemo, građani će ipak znati da ocijene što je to gradonačelnk Kotora to jest gradonačelnica za ove pet godina uradila. Nastavljam dalje, u svakom slučaju ono što je započeto to ćemo da nastavimo, radiće se na projektima koji su započeti, prezentiraću svoj program, prezentiraću građanima i ono što je odrađeno, imaće prilike da vide i slikom i riječju, i da se upoznaju sa svim onim što će u budućnosti da se planira, ustvari sve ono što je započeto će da se završi. Nećemo previše obećavati, to jest ja neću previše obećavati, a ono što obećam to ću završiti.

Radio Kotor, Skala Radio

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: