jump to navigation

Sjutra razgovor s Vujanovićem nakon koga će biti poznato da li se i NOVA i SNP pridružuju bojkotu October 11, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Lideri opozicije trude se da prije održavanja sastanka sa crnogorskim predsjednikom Filipom Vujanovićem unesu što više konfuzije u vezi njegovog povoda, a to isto čine i u dijelu saopštavanja svojih očekivanja nakon razgovora, ocijenjeno je danas iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Vujanović će sjutra razgovarati sa čelnicima Socijalističke narodne partije, Nove srpske demokratije i Pokreta za promjene Srđanom Milićem, Andrijom Mandićem i Nebojšom Medojevićem o izbornom zakonodavstvu i borbi protiv organizovanog krimininala. Razgovore je, u ime lidera opozicije, inicirao Milić.

Portparol Rajko Kovačević je rekao da DPS pozdravlja odluku predsjednika Crne Gore da razgovara sa crnogorskom opozicijom.

»Komunikacija između političkih partija i predstavnika države, kao i između političkih partija u Crnoj Gori postoji, treba je održavati i unapređivati u cilju jačanja međusobnog povjerenja«, kazao je Kovačević.

»Ne bismo željeli, iako bi se iz izjava lidera opozicije moglo uočiti, da je zahtjev za razgovorom sa Vujanovićem bio prevashodno motivisan podizanjem značaja određenim politikantskim konstrukcijama, inače, često saopštavanim od njihove strane u cilju pravdanja loših izbornih rezultata«, kazao je Kovačević.

On se nada da će nakon razgovora sa Vujanovićem lideri opozicije imati objektivniju sliku političke realnosti u Crnoj Gori.

»Time će biti dodatno uvjereni u potpuni besmisao onoga što je najčešće isticani razlog sopstvenog slabog političkog rejtinga«, kazao je Kovačević.

Mina, 11. oktobar

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a comment