jump to navigation

Aco Tabaš, Medojeviću (FB): Uz dužno poštovanje prema ostalim opozicionim parlamentarnim strankama, ne treba ih više čekati October 5, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Razuman , hrabar, državnički, vizionarski izbor, a u korist stvaranja građanskog društva i šanse da neka sljedeca crnogorska generacija živi u vladavini realne, a ne virtuelne parlamentarne demokratije, trenutno jedini smisleni izbor je BOJKOT na svim nivoima. Dosljedan i permanentan.

Ako TO ne oduva Vladu pustinjaka, onda Crna Gora danas ne zaslužuje bolje. Ko god bude davao legitimitet daljoj antidržavnoj, besprizornoj pljački i bio nijemi svjedok, po ko zna koji put mogućeg raspada crnogorske drzave i društva, imace sličnu odgovornost pred istorijom kao i aktuelni Savez kriptokomunista i kriptočetnika (INTERESNA GRUPACIJA, nastala u periodu raspada SFRJ, koja zločinačkim manipulacijama događaja iz Drugog svjetskog rata i jos koječega, drži građane u klopci. INTERESNU GRUPACIJU ne čini samo Cg Vlada. Njena druga polovina je u ”NEVLADINOM” sektoru . U prvom redu – drugi pol INTERESNE GRUPACIJE su političke stranke koje učestvovanjem u radu državnih institucija, prije svega u crnogorskom parlamentu, bivaju suodgovorni za moguci slom crnogorskog društva, koje je vec – cini se, na izdisaju) .

Takođe smatram neumjesnim ispod naslova aktuelne ankete – IZBORI 2009 , stavljati u kontekst LSCG, koji kao što znamo formalno ne učestvuje na OVIM izborima. Da ne ostanem nedorečen, program i djelanje LSCG , dok je učestvovao u političkom životu Crne Gore je, barem do sada, najbolji primjer na koji nachin crnogorsko društvo moze i mora izaći iz vjekovno jednoumnog, kao civilizovano, pravno i građanski utemeljeno društvo .

Argument za tvoje GRADJANSKO I DEMOKRATSKO nalazim u JEDNOM. A to su počeci 90 tih i upaljene svijece ispred parlamenta , solidarnost -SARAJEVU.Što se tiče dnevnih dešavanja koja prosto sama po sebi najavljuju transformaciju, makar za zeru (a zera je za Cg koliko i Jupiter), dijelim tvoj optimizam .

Uz dužno poštovanje prema ostalim opozicionim parlamentarnim strankama, ne treba ih više čekati . Bojim se ostadoše u anahronom… Čini se, sreća je što se ima s kim, ima s čim, i ima kako  (ako Milić i Mandić kažu – “ali čemu sve to”, to je njihov problem). Vjerujem – ako tako kažu da nijesu dobro računali. Trenutak je da definitino apsolviraš svoje PETICE iz matmatike 🙂 .

AFERIM ZA BOJKOT! POKRETI U KRETANJU !

Facebook NM Wall, DNMN

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: