jump to navigation

Ratko Knežević: Sav rezimski aparat se okomio na ideju bojkota October 3, 2009

Posted by montenegrobojkot in Uncategorized.
Tags:
trackback

Da je Bojkot izbora i institucija ovog kriptokomunsitickog rezima mafijaskih manira JEDINA mjera koju slobodni narod moze preduzeti dokaz je i sto se sav rezimski aparat okomio na tu ideju.
Cak i mlaki profesor Morison,sa Birkbecka u Londonu dobar djak Ajvora Robertsa, prvo Slobovog pa Milovog protezea, rece prije neki dan da se u Crnoj Gori nije desila promjena vlasti od 1945 do danas.Ukoliko uspijemo u nakani koja sirom zemlje ima ocigledno je sve vise pristalica, uspjecemo konacno demontirati kriptokomunisticki rezim koji je na vlasti u Crnoj Gori od 1945.
Ovi su momci, dobri studenti klupa centralnih” komiteta”, samo zaogrnuli sebe u plast fridmanizma i cikaske liberalne skole iako je njima Cikago referenca prije za Al Kaponea, pod palicom najjaceg agenta ruske sluzbe na Balkanu u zadnjih 30 godina -po svjedocenju njegovog bivseg sefa premijera bivse drzave Markovica – koji jako uspjesno vuce konce iz sjenke sa svojom familijom a zasticen partnerstvom sa premijerom u pokusaju stvaranja toboz nekakve visoke skole.
Jos je jedan to dokaz da su komunisti, ili “mangupi u njihovim redovima” jos od 1921 bili samo talentovani otimaci dilizansi punih drzavnog novca.( Lise antifasisticke borbe, koju su vodili oni drugi: iskreni patriote i rodoljubi.) Dakle, srusimo taj poslednji bastion jednog nakaradnog sistema kojim vlada komunsiticki manir, sveprisutna tajna sluzba, i udruzene snage “pojedene drzave” i razgoropacenog kriminala.
Kada se to desi, o Crnoj Gori ce se opet govoriti sa postovanjem, kao nekada.

FB RK Wall

Advertisements

Comments»

1. djukic radomir - October 25, 2009

kakvo drustvo stvara coveka ,kao coveka, takvo ce drustvo stvarati covek. Ko su nam lideri?Od kakvih emocija,navika ……pa i nagona su satkani?Ko i u ime koih interesa nam ih naturi,da odlucuju o nasem postojanju.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: